Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ηρεμη μερα...

καλησπερα φιλαρακια!!!αφου φαγαμε εναν υπεροχο μπακαλιαρο με την απαραιτητη σκορδαλια βεβαια και ηπιαμε και το υπεροχο τσιπουρακι του φιλου μας  καθησαμε και μελετησαμε ηρεμα το κουπονι.δυσκολο κουπονι το σημερινο αρα ή θα παμε με την αποχη ή θα παιξουμε και με  ρισκο.
   οι Βάσκοι της Μπιλμπάο έχουν ελπίδες για έξοδο στο Champions League και δεν θα πάνε για τουρισμό στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο από την άλλη μεριά,ασχολείται με το Europa League καθώς και το Ισπανικό κύπελλο. Στο παρελθόν όσες φορές χρειάστηκε να πάρει βαθμούς η Ατλέτικο σε κρίσιμα παιχνίδια από τη Μπιλμπάο τους πήρε.Μπιλμπάο – Ατλέτικο (3-4) την τελευταία αγωνιστική το 2007. Με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο βγήκε Ουέφα.επίσης και το περσινό 1-4 που διεξήχθη την προτελευταία αγωνιστική και που με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο βγήκε Champions League.οποτε υποστηριζουμε τους βασκους να παρουν τη νικη  μεσα στη μαδριτη.
  το αλλο ματσακι που θα προτεινουμε ειναι το γκρασχοπερς-ξαμαξ στο goal goal .δηλαδη να βαλουν και οι δυο ομαδες γκολ στο σημερινο ματσακι.
  αυτα για σημερα σας θα τα πουμε παλι αυριο με το νεο κουπονι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: