Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

παρασκευη απογευμα......

καλησπερα!!!τι να πω για χθες?????εαν ειναι δυνατον???η φουλαμ απο το 1ο λεπτο εβαλε γκολ και μετα δεν εμπαινε μεσα η μπαλα με τιποτα!!!!!!!!!πανω στη γραμμη κοβανε οι παιχτες τη μπαλα,δοκαρια,ενας γενικος χαμος και ομως αυτο το ματς εληξε μονο 0-1!!!!!
εμ το αλλο??η φλαμενγκο καταφερε και ισοφαριστηκε στο 92!!!!ημαρτον!!!και ο ανδρεας εχασε μεγαλο στοιχημα....δεν πειραζει φιλε keep walking!!!!
παμε τωρα στα σημερινα!!!
ξεκιναω με το διπλο της ΑΛΕΝ!!πολυ απλα εαν χασει εχει πεσει 100% στη Γ'εθνικη!!!!μαζι της λοιπον για το ΔΙΠΛΟ μεσα στο  Energieteam Arena.
παμε τωρα στην αυστρια υποστηριζουμε την ομαδα της ΡΑΠΙΝΤ Β..θα παιξει για να ενα αποτελεσμα αυτο της νικης και μεις θα την ακολουθησουμε στη διεκδικηση του τιτλου.ΔΙΠΛΟ.
συνεχιζουμε τωρα απο το πρωταθλημα της ιρλανδιας.θα παμε με το ΔΙΠΛΟ της ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ.πιστευω ειναι καλυτερη ομαδα απο τη μπρει.
επομενο ματς και τελευταιο για σημερα ειναι η ΦΙΤΕΣΕ εαν δεν παρει και αυτο το ματς τοτε τι να πουμε???οπως ειπε και ο ανδρεας και μεις να κατεβουμε θα κερδισουμε τη ΒΑΑΛΒΑΙΚ.
καλα κερδη και τα λεμε παλι αργοτερα!!!!!!!






 

1 σχόλιο:

tomas είπε...

BROMO ALEN NA PESEIS!!!!OUSTTTT!!!!