Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γκολ και φυγαμε για Euro!!!


Πως τα καταφεραμε τα τελευταια χρονια και δινουμε το παρον σ ολες τις μεγαλες διοργανωσεις ειναι αποριας αξιο!!!!Νομιζω οτι αυτο θα συνεχιστει και σημερα και θα κανουμε το διπλο επι της ομαδας του Τιμουρ για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο!!!
Στα υπολοιπα τωρα βλεπω την μπομπιτσα στο Ιρλανδια-Αρμενια....Οι Αρμενιοι πετανε παιζοντας επιθετικο ποδοσφαιρο και πετυχαινοντας πολλα γκολ....Η ομοσπονδια τους μαλιστα τους εχει θεσει πριμ προκρισης στα 3 εκατομυρια ευρω!!!Καλη η Ιρλανδια με καλη εδρα αλλα η διαφορα των ομαδων αυτη την στιγμη δεν ειναι τοσο μεγαλη ωστε να δινουν 5 στο διπλο....αν θελετε λιγοτερο ρισκο υπαρχει και το οβερ του 1,85.
Στο Δανια-Πορτογαλια που ναι ντερμπυ για την πρωτια θα παω απλα με την καλυτερη ομαδα...η Δανια χρειαζεται μονο νικη οποτε θα ψαξει το γκολ κι ελπιζω η παρεα του Κριστιανο να χτυπησει στην κοντρα και να μας δωσει το διπλο του 2,45....
Στο Σλοβενια-Σερβια τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα!με νικη οι Σερβοι πανε στα μπαραζ...νομιζω οτι εχουν την ποιοτητα να το κανουν απεναντη στην αδιαφορη Σλοβενια.
Τελευταιο παιχνιδι για σημερα το παιχνιδι της Γαλλιας με την Βοσνια....Οι Βοσνιοι θελουν νικη για την πρωτια και θα πρεπει να σκοραρουν...με Τζεκο μεσα δεν ειναι και πολυ δυσκολο αυτο...οι Γαλλοι απο την αλλοι δεν νομιζω οτι θα χασουν την ευκαιρια να περασουν στο Euro οποτε θα κυνηγησουν και αυτοι το γκολ....καταληγουμε λοιπον στο πολυ καλο οβερ του 1,80...


Δεν υπάρχουν σχόλια: