Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

...funeral without koluva...(κηδεια χωρις κολυβα)...

Ασχημη μερα η χθεσινη με πολλα μη αναμενομενα αποτελεσματα,στο ΟΑΚΑ σ'ενα ματς διαφημιση για το μπασκετ ειχαμε την νικη εκπληξη την Μακαμπι ενω στο αλλο ματς η Μπαρτσελονα εβαλε 66 ποντους!!! στην εδρα της με αντιπαλο την Ουνικς...
Οσον αφορα το ΝΒΑ τα ματς οπως εχουμε πει θελουν προσοχη γιατι πλησιαζουν τα playoffs & γινεται πολυ δυσκολη η εκτιμηση οχι μονο των χαντικαπ αλλα & του ιδιου του νικητη...
Παρολα'υτα για σημερα θα επιλεξω:
753.ΣΙΕΝΑ - ΟΣΦΠ: under
Πιστευω οτι θα γινει πιο κλειστο ματς με το αποτελεσμα να ειναι αμφιρροπο & οι 151,5 ποντοι του οριου να φτασουν στην επιλογη για χαμηλο σκορ...Οι μ.ο.των ομαδων στο σκοραρισμα σ'ολες τις φασεις μεχρι τωρα στην Ευρωλιγκα ειναι 79,23 Σιενα & 77,7 ΟΣΦΠ.
754.ΙΝΤΙΑΝΑ - ΦΟΙΝΙΞ: 1
Η Ιντιανα πετυχε μια αγχωτικη νικη χθες με χαμηλοτερης δυναμικοτητας αντιπαλο παιζοντας εκτος εδρας.Σημερα αντιμετωπιζει το Φοινιξ εντος που παιζει καλα τοσο εντος οσο & εκτος,βασιζομαι στην καλη εδρα & αμυνα των γηπεδουχων με το ματς να εχει μεγαλο ενδιαφερον & για τους δυο,ειδικα για τους Φοινιξ που κυνηγουν το Χιουστον για την εισοδο στην 8αδα των playoffs.
764.ΣΠΕΡΣ - ΝΤΑΛΑΣ: 1
Μαχη στη αγρια δυση με αντιπαλους 2 πολυ καλες ομαδες,με τα "σπιρουνια" να ειναι στην 2η θεση στη Δυση & το Νταλας στην 4η.Βασιζομαι στην καλη εδρα & παραδοση των Σπερς γι'αυτην την αναμετρηση παρολο που μπορει να λειψει ο βασικος playmaker τους T.Parker με 19,6 ποντους μ.ο. φετος.
767.ΓΙΟΥΤΑ - ΝΤΕΝΒΕΡ: 1
Παλι ενα ντερμπι στην δυτικη περιφερεια με τους Ντενβερ να ειναι σε θεση playoff την στιγμη που μιλαμε αλλα αντιμετωπιζουν τους "μορμονους" που βρισκονται μια νικη πισω & παιζουν εντος εδρας οπου εχουν νικησει στις τελευταιες 5 αναμετρησεις που υποδεχονται τους Nuggets.Ανασταλτικος ισως παραγοντας για την Γιουτα η κουραση απ'την χθεσινη νικη κοντρα στο Σακραμεντο εκτος που ηρθε & δυσκολα μολις μ'εναν ποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: